Als je op zoek bent naar een makelaar in Rotterdam, ben je bij Van Kleef Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in de Rotterdamse vastgoedmarkt en hebben een uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt.

Onze ervaren makelaars staan klaar om jou te helpen bij het vinden van jouw droomhuis of het verkopen van jouw woning. We begrijpen dat de aankoop of verkoop van een huis een belangrijke beslissing is en daarom bieden we persoonlijke begeleiding en advies op maat.

Als verkoopmakelaar zorgen we voor een effectieve marketingstrategie om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste prijs. We maken gebruik van professionele fotografie en videografie om jouw woning optimaal te presenteren aan potentiële kopers. Ook begeleiden we bezichtigingen en onderhandelingen met potentiële kopers.

Als aankoopmakelaar helpen we je bij het vinden van jouw ideale woning binnen jouw budget en wensen. We kennen de stad Rotterdam als geen ander en weten precies welke wijken passen bij jouw levensstijl en behoeften. Daarnaast onderhandelen we namens jou over de prijs en voorwaarden.

Bij Van Kleef Makelaars kun je ook terecht voor taxaties, hypotheekadvies en vastgoedbeheer. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen tijdens het hele proces, zodat ze zich kunnen richten op andere belangrijke zaken.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Rotterdam? Neem dan contact op met Van Kleef Makelaars en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Rotterdam? Bij Van Kleef Makelaars ben je aan het juiste adres! Neem nu contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen bij de aankoop of verkoop van jouw woning.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *